Citeste

Acidul Hialuronic si beneficiile sale pentru ten

Ridurile sunt una din problemele care le dau cel mai mult de gandit femeilor facandu-le sa constientizeze trecerea timpului. Dar, pentru femeile care vor sa lupte fara durere si fara interventii chirurgicale impotriva efectelor imbatranirii acidul hialuronic reprezinta solutia ideala, conferind o multime de beneficii! Rolul acestuia este de a inlocui volumul pierdut odata cu varsta sau odata cu boala, fiind destinat pielii lasate.
Acidul hialuronic este o substanta prezenta in organismul nostru care contribuie la mentinerea unui bun nivel de hidratare a pielii. Acidul hialuronic capteaza apa mentinand-o in straturile profunde ale pielii. Dar, acidul hialuronic natural este distrus de catre corp intr-o zi au doua, ajungand ca dupa varsta de 30 de ani cantitatea de acid hialuronic natural care este distrusa sa fie mai mare decat cea care se reface, scazand elasticitatea si tonusul pielii.
Acidul hialuronic combate ridurile fara efecte secundare. Tratamentul cu acid hialuronic este mult mai simplu decat orice interventie chirurgicala fiind recomandat tuturor tipurilor de ten. Acidul hialuronic este extrem de bine tolerat.
Acidul hialuronic este folosit in special pentru tratarea ridurilor din zona gurii si a nasului dar se poate face apel la acidul hialuronic si pentru tratarea fruntii, a ridurilor de sub ochi sau a obrajilor. De asemenea, buzele pot fi remodelate cu ajutorul acidului hialuronic.
Procedura de injectare este una simpla, nedureroasa, nu provoaca disconfort dupa administrare.  Se injecteaza un gel care odata patruns in piele, retine apa, amestecandu-se cu acidul hialuronic natural din piele, dandu-i volum acesteia.
O sedinta de injectare dureaza in jur de 30 minute- o ora, in functie de zona tratata. In functie de zona tratata si de tipul de piele, efectul unui tratament pe baza de acid hialuronic poate dura in jur de 6-12 luni. Efectele sunt vizibile imediat dupa tratament, aspectul tenului fiind unul foarte natural, injectarea cu acid hialuronic fiind una din cele mai folosite metode anti-aging. Rezultatele definitive sunt vizibile la 10 zile de la injectare.

Citeste si