Citeste

CARE SUNT SEMNELE STRESULUI PE CORPUL TAU

Ai uitat cand ti-ai luat ultimul concediu si te-ai obisuit sa pleci printre ultimele de la serviciu. Nici nu stii cat gresesti! Stresul isi pune tot mai puternic amprenta asupra starii noastre de sanatate, iar oboseala ne impiedica de multe ori sa ne mai gandim la importanta vietii.

Goana dupa recunoastere profesionala, problemele mai mult sau mai putin marunte, greutatile zilnice si exigentele mari ale vietii dezechilibreaza tot mai des balanta sanatatii.

Romanii stau prost cu sanatatea

Cifrele facute publice in urma programului de analize gratuite sunt catastrofale. Aproape 350.000 dintre conationali sufera de cancer, in vreme ce 2 milioane au hepatita cronica. Coroborat cu ignoranta sau lipsa de educatie medicala, stresul face ravagii. Multe dintre afectiunile la mare moda sunt produse de acest flagel. In plus, oamenii de stiinta sunt de parere ca o viata petrecuta sub apasarea constanta a anxietatii si a situatiior stresante duce la o imbatranire precoce a organismului. Nu numai sistemul imunitar este slabit, ci si pielea, ochii sau chiar auzul.

Citeste si