Citeste

Creme anticelulitice pe baza de piper negru

Celulita este una dintre cele mai raspandite probleme de natura estetica care afecteaza femeile de toate varstele, conformatiile si greutatile. Cu toate ca in general femeile supraponderale sunt mult mai predispuse la aparitia celulitei, aceasta poate afecta pe oricine datorita faptului ca grasimea si greutatea in exces sunt doar unul din factorii care contribuie la formarea aspectului de “coaja de portocala”, asa cum mai este denumita celulita. Printre factorii care predispun femeile de orice varsta se numara dieta, schimbarile hormonale, sedentarismul, circulatia sanguina proasta si chiar stresul. Deoarece aceasta este o problema atat de des raspandita si presanta mai ales pentru femeile tinere, industria cosmetica este mereu in cautare de noi remedii sub forma de creme anticelulitice si alte solutii non invazive.
Crema anticelulitica pe baza de piper negru
Piperul negru este un ingredient introdus relativ de curand in compozitia cremelor anticelulitice, dar care si-a demonstrat deja eficienta in combaterea si ameliorarea simptomelor celulitei. Pentru folosirea in cosmetice, din planta de piper se extrage uleiul esential din fructele care nu au atins inca maturitatea (sunt necoapte) printr-un procedeu de distilare cu aburi. Prin contrast, piperul negru de uz alimentar sunt fructele ajunse la maturitate ale plantei si uscate in prealabil.
La baza ideii cremelor pentru celulita cu piper negru stau proprietatile acestei plante cataratoare:
• drenant, functionand prin drenarea surplusului de apa si odata cu acesta, a toxinelor acumulate in zonele depozitelor de grasime.
• tonic, imbunatatind elasticitatea, tonusul si textura pielii.
• stimulant, contribuind la stimularea circulatiei in zonele cu problema.
• efect termic de incalzire a tesuturilor, pentru arderea rapida a grasimilor.
Piperul negru da rezultate excelente in stimularea circulatiei sanguine si a arderii grasimilor in zona in care crema este aplicata, decongestionand in acelasi timp tesuturile. Toate acestea se traduc intr-o piele cu aspect mai fin, cu textura si tonus ridicat.
In plus, ingredientul principal este 100% organic, fara efecte secundare daunatoare asupra pielii. Efectele cremei pentru celulita cu piper negru incep sa se vada inca din primele saptamani de utilizare si combinate cu un program de exercitii si o alimentatie sanatoasa duc usor si rapid la disparitia aspectului neplacut din punct de vedere estetic al zonelor principale afectate de celulita: fesele, coapsele, stomacul si in cazuri mai rare bratele.
Avantajele cremelor anticelulitice cu piper negru
Numeroasele tipuri de creme celulita sunt considerate remedii si nu tratamente, pentru ca acestea nu inlatura in totalitate problema celulitei. Pentru a inlatura aceasta problema este nevoie de o interventie chirurgicala (este vorba aici de chirurgie plastica) foarte costistoare si care nu ofera garantia ca problema nu va reaparea in urma unei expuneri continue la factorii care au dus initial la dezvoltarea problemei.
Pe de alta parte, cremele anticelulita functioneaza minimalizand impactul vizual al problemei. Cu alte cuvinte, cremele sunt in adevaratul sens al cuvantului o solutie cosmetica, insa una la indemana si care da rezultate aproape garantat.
Gama vasta de creme anticelulitice existente pe piata sunt rezultatul unor cercetari serioase si de lunga durata in domeniu, cercetari efectuate mai ales in domeniul cosmeticelor organice si care se bazeaza in principal pe combinarea unor ingrediente 100% naturale pentru obtinerea rezultatelor dorite. Astfel, cele mai eficiente creme pentru celulita si creme pentru vergeturi (o alta problema cu care se lupta un mare procent al populatiei feminine), pe langa cele cu piper negru, mai pot contine ca ingredient principal alimente si condimente des intalnite in bucatarie precum cafeaua sau paprika.
Toate aceste ingrediente au in comun faptul ca stimuleaza circulatia sanguina, ajutand la arderea grasimilor, reparand si tonifiind in acelasi timp pielea si tesuturile conjuctive. Rezultatul este o piele cu aspect mai sanatos si reducerea impactului vizual al celulitei.
La inceperea tratamentului cu creme pentru vergeturi, cel mai important este sa se inteleaga clar faptul ca desi acestea functioneaza, rezultatele nu sunt miraculoase si nici nu apar peste noapte. Chiar si cele mai eficiente creme pentru celulita precum crema cu piper negru, au nevoie de cateva luni de utilizare pentru a da cu adevarat rezultate. Ideal este ca, in combinatie cu aceste remedii organice impotriva neplacutului aspect de piele de portocala, sa se faca si schimbari de:
• alimentatie
• regim de exercitiu fizic
• eleminarea stresului prin diverse metode de relaxare.
Pe shopeco.ro se gasesc cele mai de calitate creme anticelulitice organice pe baza de piper negru si alte ingrediente naturale. In combinatie, aceste creme si aceste schimbari ale stilului de viata pot transforma problema celulitei in nimic mai mult decat un vis urat.

Citeste si