Citeste

Extensii cu cheratina sau extensii clip on?

Extensii cu cheratina sau extensii clip on? Nu stii ce trebuie sa alegi? Nu conteaza atat de mult sistemul de prindere, cat conteaza calitatea extensiilor. Cel mai important este ca extensiile achizitonate sa fie neaparat din par natural, par uman, nu par de cal etc. Daca v-ati hotarat acum de unde sa cumparati extensii de par, ramane sa mai hotarati sistemul de prindere!

In general, majoritatea folosesc extensii cu cheratina, dar nu neaparat ca sunt cele mai bune extensii, asa s-au obisnuit. Multe fete nu folosesc extensiile cu cheratina deoarece au auzit de la cunostinte ca afecteaza parul foarte mult, dar sunt si alte fete care folosesc de ani de zile la recomandarea si atasarea unor specialisti in domeniul extensiilor. Ei spun tot timpul sa nu mai mergem sa ne montam de capul nostru extensii cu cheratina pana nu ne documentam.

Conteaza mult sa stii unele trucuri oferindu-ne niste exemple: suvita de montaj sa nu fie mai subtire decat extensia de par, dar nici mai groasa; intodeauna cheratina cand se topeste se impacheteaza de mai multe ori si nu se ataseaza aproape de radacina, deorece riscam sa pierdem parul in acele zone; fetele dependente de placa de par sa evite zona de cheratina cu cel putin 2 cm mai jos de ea in momentul intinderii parului, altfel cheratina, de la caldura aparatului, se topeste si se desface putin cate putin picand parul din ea in timp.

O parte din celelalte persoane care folosesc extensii clip on, prefera acest sistem deoarece le pot atasa cand doresc in cateva minute. La cele cu clip on nu sunt atat de multe restrictii doar sa folosesti mult balsam si masca pt a le hidrata. Asa ca, daca ai grija la montaj, poti opta linistita si pentru extensii cu cheratina daca nu ai rabdare sa folosesti extensiile cu clip on.

Citeste si