Citeste

Metode eficiente pentru eliminarea vergeturilor

Vergeturile sunt o problema cu care se confrunta aproape toate femeile. Pana de curand se credea ca vergeturile nu pot fi eliminate dar acum, odata cu evolutia stiintei, eliminarea vergeturilor este posibila.

Cea mai cunoscuta metoda de eliminare a vergeturilor este cea chirurgicala. Rezultatele obtinute pot fi bune dar riscurile unei operatii, costurile acesteia si disconfortul la care este supusa pacienta fac ca aceasta metoda sa nu fie agreata. O alternativa la aceasta interventie este tratamentul de eliminare a vergeturilor bazat pe regenerare celulara. Acest tratament se realizeaza cu dispozitivul medical Electronic Doctor, nu este dureros si ofera rezultate foarte bune.

Eliminarea vergeturilor cu Electronic Doctor este posibila datorita principiului inovator care sta in spatele acestui tratament. Dispozitivul emite unde magnetice care actioneaza direct asupra stratului profund al pielii, determinand o crestere a numarului de celule si a sintezei de colagen. Astfel se repara rupturile din derm (stratul profund al pielii) si vergeturile dispar.

Cum se realizeaza tratamentul?

Tratamentul de indepartare a vergeturilor cu Electronic Doctor se poate face atat in clinica dermatologica/de chirurgie estetica, cat si la domiciliul pacientului. Cele mai multe clinici din franciza Electronic Doctor ofera si servicii de tratament la domiciliul pacientului (bineinteles, contra cost).

Sedinta de regenerare celulara cu Electronic Doctor dureaza doua ore iar pentru rezultate cat mai bune e nevoie de repetarea procedurii de 15-20 de ori. Datorita faptului ca eliminarea vergeturilor se realizeaza prin umplerea stratului rupt din derm cu celule noi, proprii, rezultatele se mentin usor pentru perioade lungi.

Avantajele eliminarii vergeturilor cu Electronic Doctor

– Tratamentul nu are reactii adverse;

– Rezultatele se mentin in timp;

– Poate fi folosit in scop preventiv;

– Tratamentul este minim-invaziv, nu este dureros;

– Pretul tratamentului este foarte mic;

– Tratamentul se poate face si la domiciliul pacientului;

– Pe durata tratamentului se pot continua activitatile zilnice: lucrul la calculator, privitul la TV, etc..

Dezavantajele eliminarii vergeturilor cu Electronic Doctor

– Rezultatele se vad dupa 2 luni de la inceperea tratamentului;

– Sedintele dureaza 2 ore si este necesar un numar de 15-20 de sedinte;

Prevenirea aparitiei vergeturilor

Pentru a preveni aparitia vergeturilor se pot face cateva sedinte pe an. De exemplu, daca incepeti sa va duceti la sala si planuiti sa urmati un program intensiv de body building, este recomandat sa faceti si cateva sedinte de Electronic Doctor. In acest fel veti creste capacitatea de regenerare in zonele cele mai expuse aparitiei vergeturilor iar atunci cand pielea va fi supusa unor forte excesive de intindere (de obicei cauzatoare de vergeturi), regenerarea va fi mai puternica decat distructia celulara.

Citeste si